Dijagnostika i terapija po mjeri !

Dijagnostika i terapija po mjeri !


BioRezonanca je moderna metoda dijagnostike i terapije koja se temelji se na elektromagnetnim talasima. Prvi korak je dijagnostika uz BICOM uređaj, gdje aparat pomoću specijalnog elektronskog filtra razlikuje fiziološke „zdrave” signale tijela od patoloških „bolesni”. Drugi korak je ciljana terapija gdje se ti patološki signali u uređaju inverzuju u fiziološke signale i kao takve se vraćaju u tijelo osobe. BioRezonantna tehnologija radi samo s pacijentovim signalima i zato se kaže da su to dijagnostika i terapija po mjeri.
BioRezonanca terapija ublažava simptome, pomaže pri izlječenju bez štetnih nuspojava, te jača normalne fiziološke funkcije i imuni sistem organizma. Najčešće indikacije za pregled i terapije ovom metodom su: kožni problemi:, disajne smetnje (zapušen nos, pojačana nosna sekrecija, kašalj, kihanje, upala sinusa, astma); digestivne smetnje (nadimanje, gastritis, gorušica, bolovi u stomaku, kolitis, loša probava; sve vrste alergija (urtikarija -koprivnjača, ekcem, atopijski dermatitis, polenska alergija) i naravno intolerancija na hranu.
Također uz sklopu BIOfan centra i BioR zone možete dobiti i konsultacije o načinu korištenja „superfood“ dodataka, o zdravim životnim navikama, organskim namirnicama te se konsultovati o zdravoj i pravilnoj ishrani i dobiti mnoštvo korisnih savjeta.

Važno je napomenuti da BIOREZONANCA se radi isključivo sa BICOM aparatom koji su jedini ispravni kada su u pitanju dijagnostika i terapija. Samo uz korištenje BICOM biorezonatnog uređaja možete biti sigurni u ispravnost i kvalitet biorezonatne dijagnostike i terapije. I naravno, uz kvalitetan i orginalni uređaj važno je i certificiranost osoblja. Uvijek provjerite da li terapeut ima važeći certifikat te ko ga je izdao i da li se radi o REGUMED-u kao certificiranom institutu za BIOREZONANCU. Bez edukovanih stručnjaka dijagnostika ili terapija neće imati svoju svrhu.

Biorezonatni pregled možete zakazati preko ponuđene forme “zakaži pregled” ili nam se obratite sa pitanjem na FB: Biorezonanca Viosoko – frekvencije u službi zdravlja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *